Hizmetlerimiz - Avcılar Hb Spa Ve Masaj Salonu
70
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-70,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Hizmetlerimiz

Spa ve Masaj

Masaj vücudun yumuşak dokularının manipülasyonudur. Alternatif tıp ve geleneksel tıpta uygulanmaktadır. Masaj teknikleri genellikle eller, parmaklar, dirsekler, dizler, ön kollar, ayaklar veya bir cihazla uygulanır. Masajın amacı genellikle vücut stresi veya ağrılarının tedavisine yöneliktir

Türk Hamamı

Türk hamamı temel olarak, özel yöntemlerle ısıtılan, bünyesinde sıcak ve soğuk su bulunmakta olan, yıkanma ve keyifli vakit geçirme için kullanılan bir yapıdır. Hamam temizlik için kullanıldığı gibi, bu ortamda bulunan yüksek nem ve sıcaklık oranlarının birçok hastalığa şifa olduğu da düşünülmektedir.

Sauna

Saunanın, insan sağlığına olumlu yönde birçok etkisi vardır. Saunanın romatizmadan uyku bozukluğuna, gerginlikten depresif sıkıntılara kadar birçok konuda sağlığımız ile ilgili problemlere karşı iyileştirici ve tedaviye yardımcı olacak şekilde etki gösterdiği bugün birçok sağlık uzmanı tarafından kabul görmektedir.

Kese Köpük Masajı

Kese uygulamasıyla gözeneklerden çıkan yağ ve cilt yüzeyindeki kirden, tamamen arınmak için köpük masajı yapılır. Sabunun sağladığı yumuşaklık ve kayganlık sayesinde rastgele bir masaj yağına gereksinim duymadan vücudu deşarj olacak şekilde zinde tutar. Köpüklü Kese Türkiye’de ve Tayland’da uygulanan özel bir işlemdir.

Telefon
WhatsApp